Menu
Your Cart

Bekalan Kuasa Terganggu APC Smart-UPS SRT Lithium Ion 1000VA RM 4U 230V Waktu Operasi Lanjutan - SRTL1000RM4UXLI

apc SRTL1000RM4UXLI
apc SRTL1000RM4UXLI
apc SRTL1000RM4UXLI
apc SRTL1000RM4UXLI
Beli-belah Terjamin
Beli-belah Terjamin
Penghantaran Seluruh Negara
Penghantaran Seluruh Negara
Waranti Pengeluar
Waranti Pengeluar
Bekalan Kuasa Terganggu APC Smart-UPS SRT Lithium Ion 1000VA RM 4U 230V Waktu Operasi Lanjutan - SRTL1000RM4UXLI
  • Stock: 10
  • Model: SRTL1000RM4UXLI
  • SKU: SRTL1000RM4UXLI
  • MPN: SRTL1000RM4UXLI
Products Sold: 0
Product Views: 772
MYR22,375.00
Sebelum Cukai: MYR22,375.00

APC Smart-UPS SRT Lithium Ion 1000VA RM 4U 230V Long Runtime

Bekalan Kuasa Terganggu APC Smart-UPS SRT Lithium Ion 1000VA RM 4U 230V Waktu Operasi Lanjutan


Product Description:

  • 1000VA Capacity: Provides reliable backup power for small to medium-sized systems and devices.

  • Lithium-Ion Battery Technology: Long-lasting, efficient power source with a longer lifespan than traditional battery types.

  • 4U Rack-Mountable Design: Ideal for server rooms and data centers, fitting into 4U of rack space.

  • Long Runtime: Designed to provide extended power backup during power outages.

  • 230V Input: Suitable for standard home and office electronics.


Produk Deskripsi:

  • Kapasiti 1000VA: Memberikan kuasa sandaran yang boleh dipercayai untuk sistem dan peranti bersaiz kecil hingga sederhana.

  • Teknologi Bateri Lithium-Ion: Sumber kuasa tahan lama dan cekap dengan jangka hayat lebih lama daripada jenis bateri tradisional.

  • Reka Bentuk 4U Boleh Dipasang Rak: Sesuai untuk bilik pelayan dan pusat data, muat dalam 4U ruang rak.

  • Waktu Operasi Lanjutan: Direka untuk memberikan kuasa sandaran yang lebih lama semasa gangguan kuasa.

  • Input 230V: Sesuai untuk peralatan rumah dan pejabat biasa.

Tulis Ulasan

Nota: Tiada translasi untuk HTML!
Buruk Baik
Captcha

Penafian Produk dan Polisi Waranti

Nota: Imej dan warna produk adalah untuk tujuan rujukan sahaja, mungkin terdapat perbezaan dengan produk fizikal sebenar.

Nota: Semua Komputer / Pencetak / Pelayan / Projektor dan perkakasan lain adalah produk yang tidak boleh ditukar atau dipulangkan, waranti bermula sebaik sahaja ia dibuka daripada bungkusan, sila hubungi kami untuk mengesahkan spesifikasi jika memerlukan maklumat lanjut tentang spesifikasi dan lain-lain.. 

Nota: Semua Komputer / Pencetak / Pelayan adalah di bawah waranti pengeluar, anda boleh menghubungi kami jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang waranti produk.

Nota: Semua produk boleh guna tidak boleh dipulangkan / ditukar kecuali untuk yang rosak, sila sahkan deskripsi produk dan spesifikasi semasa membuat pesanan.

If you're looking for a quotations, feel free to call or whatsapp us at 017-328 7377 .
footer li { font-size: 20px; padding: 14px; }footer h5 { font-size: 20px; }